Balaton Electric Scooter Tours Kft.

Tréningek, csapatépítés > Program moduljaink

PROGRAM MODULJAINK

Önismereti tréning sorozat

„A siker titka az, hogy találj valamit, amit annyira szeretsz csinálni, hogy alig várod, hogy reggel legyen és megint nekiállhass.” Chris Gardner Hogyan tudjuk elérni ezt az állapotot? Elsősorban önismerettel és megfelelő célok kitűzésével. A három napos önismeretei tréning sorozatunk maradandó (siker)élményt és nem hétköznapi tapasztalati tanulást szerez minden résztvevőnek. A három nap tematikája egymásra épül és rengeteg interaktív, élvezetes gyakorlaton keresztül jutunk el a kitűzött célig. Az első nap önismerettel, személyiségtípusok felismerésével, társas kapcsolatok fejlesztésével foglalkozunk. A második napot a megfelelő kommunikáció és az érzelmi intelligencia fejlesztésével folytatjuk. Végezetül konfliktuskezelés eszközeit és az asszertív kommunikáció legfontosabb elemeit elsajátítva zárjuk a sorozatot. Mire számíthat az, aki jelentkezik a tréning sorozatunkra? A választ adják meg korábbi tréningjeink résztvevőinek visszajelzései: „Rengeteg önbizalmat, vidámságot adott nekem ez a három nap. Olyan dolgokat tanultam meg, amiket máshol valószínűleg nem tudtam volna. Amiket itt kaptam az élet bármely területén hasznosítani tudom majd.” „Köszönöm a tanfolyamot, rengeteget adott. Nagyon sokat tanultam az emberekkel való bánásmódról és magamról. Szuperül éreztem magam, imádtam a játékokat, feladatokat.” „Kiváló szervezés, a biztonságos légkör megteremtése is kimagasló. Amit a legjobban kiemelnék, hogy a csapat mellett mindenki egyéni figyelmet kapott és ez nagyon jól eső érzés.”


Időtartam:3X1 nap 
Motiváció tréning

Sokat változott a munkaerő piaci helyzet az utóbbi évtizedben.

Nagy a fluktuáció, a megbízható munkaerő nagy kincsnek számít.

A vállalatvezetők örök dilemmája, hogy miként és hogyan motiválják a dolgozókat, és mikor jön el az a pont, amikor a munkahelyi teljesítmény már nem fokozható fizetésemeléssel, vagy prémiummal.

Egy napos tréningünk során arra keressük a választ hogyan tudjuk megtartani az értékes munkatársakat, mitől maradnak folyamatosan motiváltak. Hogyan értékeljünk és jelezzünk vissza? Miért fontos a megfelelő információ átadása?

Mire számíthatnak a résztvevők? Nem száraz előadásra, hanem hangulatos tapasztalati tanulásra, aminek során sorozatosan jönnek a megoldások és önfelismerések.


Időtartam:8 óra 
Animátor képzés BEST módra

A BEST animátor képzés több, mint a nyári munkára való felkészülés.

A folyamat során megtanulhatod:

  • hogyan nyújthatsz élményt, szórakozást a kikapcsolódásra vágyó gyerekeknek és felnőtteknek,
  • számtalan gyakorlatot és játékot ismerhetsz meg
  • önismereted, kommunikációs képességed fejlődni fog
  • megtapasztalhatod milyen csapatjátékos vagy
  • konfliktus helyzeteket tudsz majd kezelni.

Kik kísérnek majd el ezen az úton? Gyakorlott trénerek, külföldön képzett vezető animátorok és egy egyetemi oktató.

Mit várunk tőled? Lelkesedést, kitartást és kreativitást. Hogy ez ellentétes a jelenlegi oktatási trenddel? Pont ezért fogod élvezni!

A nálunk elsajátított ismeretek nem csak nyáron hasznosíthatóak, egy életen át elkísérnek.

Mit nyújtunk neked? Tartalmas, gyakorlatias útravalót. A tapasztalati tanulás adta élvezetes tanulási folyamatot. Nyári munkalehetőséget, szakmai gyakorlatot, egy igazán összetartó, életvidám csapathoz való kapcsolódási lehetőséget.

Mi hisszük azt, hogy minél több örömet szerzünk másoknak, annál boldogabbá válunk!

Időpontok: előjelentkezést felveszünk a következő képzésünkre

Jelentkezés módja: e-mailben info@besturak.hu küldj üzenetet az elérhetőségeiddel és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

 

 


Időtartam:4x8 óra 
Helyszín:Új Nemzedék Központ, Veszprém, Budapesti út 23-25. 
 
 
 
 
Konfliktuskezelés laborvezetőknek

Specifikusan, laboratóriumi környezetre feldolgozott tematikánk foglalkozik a konfliktusok észlelésével, megoldási módjaival, elméleti modelljeivel gyakorlati környezetbe ágyazva. Empátia és asszertivitás gyakorlatok segítik a témában való elmélyedést.  A tőlünk megszokott alapossággal és könnyed hangulattal, számtalan feladattal és egymás közötti interakcióval, tapasztalat megosztással várunk áprilisban.

A legközelebbi időpont: 2019.04.03-04.

 


Időtartam:2 nap 
Helyszín:Manor Panzió, Csopak 
Laborvezetői tréning

A magyar laboratóriumi piacon egyedüliként hoztunk létre olyan kommunikációs tréninget, ami a laborvezetők munkáját segíti és vezetői képességeiket fejleszti. Specifikus, labor környezetre szabott feladatok sorával várjuk a jelentkezőket.

Korábbi résztvevőink visszajelzéseiből idézve érezhető leginkább mire számíthat a hozzánk érkező:

"Végre egy gyakorlatias, igazán inspiráló, oktatás."

"A két napos tréning, tanulás nagyon hasznos volt. Valóban a tapasztalás útján való tanulás a leghatásosabb."

"Nagyon hasznos volt hasonló problémákkal szembesülő kollégákkal találkozni és más-más szempontból megvizsgálni a felmerült kérdéseket."

"A mindennapok forgószelében kellenek a fogódzók amikbe kapaszkodhatunk. Ilyen kapaszkodót jelentett számomra a tréninged."

"Rengeteg új ismerettel gazdagodtam, melyeket jól fogok tudni hasznosítani. Remek hangultban telt el a két nap. Különösen tetszettek a játékos feladatok komfort zónán innen és túl."

A két napos workshop elsősorban gyakorlatokon keresztül vezet rá több lényeges területre:

Hogyan osszunk le feladatokat, hogy a munka lehető leghatékonyabb legyen és közben a dolgozó is jól érezze magát?

Miként növeljük a beosztottaink csapatösszetartását, hogyan teremtsünk a nagy leterheltség ellenére jó hangulatot?

Hogyan válhatunk még toleránsabbá és hogyan vihetjük tovább az elfogadó képességet a munkatársaink felé?

Hogyan kezeljük a munkahelyi konfliktusokat?

Hogyan tegyük motiváltabbá a munkatársainkat?

Ezekre és számos egyéb kérdésre két úton keressük a választ. Sok-sok szemléltető játékon, gyakorlaton és modellen keresztül, élvezetes, sodró hangulatú tréning formában. Az esti órákban pedig szabad beszélgetések keretében, egymástól is tanulva, hiszen egy csapat különböző területről érkező laborvezető hoz saját példákat, problémákat, ötleteket és megoldásokat.

A tréning két napos, a helyszíne egy hangulatos csopaki kúria.

A következő tréning várható időpontja: 2019 tavasz

Előjelentkezést felveszünk.


Időtartam:2 nap 
Helyszín:Manor Panzió, Csopak 
Interaktív BEST előadások

Tréningjeink és interaktív előadásaink két céllal jöttek létre: közösség építő szerepet szeretnénk betölteni, miközben a tapasztalati tanulás módszereit követve törekszünk arra, hogy a résztvevők élményként éljék meg a tanulási folyamatot.

Témáink sorából párat kiemelve:

A sikeresség kulcsa az önismeret. Miért és hogyan reagálunk kritikus helyzetekben? Hogyan segítsünk a gyermekeinknek, hogy kiegyensúlyozott felnőtté válhassanak?

A társas kapcsolatainkra jut a legkevesebb időnk. Miért is fontos, hogy több szálon egymáshoz kapcsolódjunk? Hogyan fejleszthetjük társas intelligenciánkat?

Örök probléma a konfliktus kezelés. Akár magánéletben, akár otthon, a konfliktusok elkerülhetetlenek. A jó hír az, hogy ezekből a nehéz helyzetekből ki lehet jönni nyertesként, ennek elsajátítása a cél.

Mondunk valamit, de félreértik, a jó szándékaink ellenére pont az ellenkezője történik annak, amit szeretnénk? A kommunikáció fejleszthető képesség, a siker garantált!

 

 


Időtartam:2 óra 
Helyszín:A megrendelő szervezet által kért helyszín. 
BEST-tréning

Hogyan osszunk le feladatokat, hogy a munka lehető leghatékonyabb legyen és közben a dolgozó is jól érezze magát? Miként növeljük a beosztottaink csapatösszetartását, hogyan teremtsünk a nagy leterheltség ellenére jó hangulatot? Hogyan válhatunk még toleránsabbá és hogyan vihetjük tovább az elfogadó képességet a munkatársaink felé? Hogyan kezeljük a munkahelyi konfliktusokat? Hogyan tegyük motiváltabbá a munkatársainkat? Ezekre és számos egyéb kérdésre keressük a választ sok-sok szemléltető játékon, gyakorlaton és modellen keresztül, élvezetes, sodró hangulatú tréning formában


Időtartam:igény szerint 
Helyszín:Beltéri helyszín javasolt 
BEST értékesítési tréning

Értékesítéssel foglalkozó cégekek ajánljuk ezt a programunkat. Specifikus, célzott gyakorlatokkal és azt követő feldolgozással, élvezetes hangulatban fejleszthető az értékesítési stílus és hatékonyság. Maximum 15 fő részére. Az elmélyültebb munka érdekében inkább beltéri helyszínt javaslunk ehhez a modulhoz.


Időtartam:igény szerint  
Csapatépítés minden körülmények között

Nem véletlenül közkedvelt modulunk. Tíz játékos csapatépítő feladat segítségével fejleszthetik a tagok közötti kommunikációt, feladat elosztást és metakommunikációt. Garantált a jókedv és az eredmény. Szabadban és fedett helyszíneken egyaránt megrendezhető program. A feladatok aktív, mozgással járó játékokból állnak, így teremben jól kombinálható a statikus, kreativitást igénylő program csomagokkal. .


Időtartam:2 óra 
 
 
 
 
Kiegészítő program élmény alapú csapatépítéshez: BEST-építés

Új játékunk, az óriás építő hamar a kedvencünkké vált. A csapatok egy kis méretű modell alapján építik fel a méretes alkatrészekből a feladványt. Az lesz a nyertes, aki hamarabb hibátlanul elkészül. Ugye mondanunk sem kell, hogy ebben a játékban is van BEST-es csavar? Memóriára, térlátásra, de leginkább csapatmunkára lesz szükség a sikerhez! A gyakorlatnak több verziója van attól függően, hogy csapatépítés, kommunikáció fejlesztés, vagy delegálás a cél.


Időtartam:1 óra 
 
 
 
Kiegészítő program élmény alapú csapatépítéshez: Buborék foci (bubble soccer) , vagy bubi buli

Azon kevés élethelyzetek egyike, amikor az ütközést nem akarod majd elkerülni! Ezt a programot nem lehet nevetés nélkül végig csinálni! 2x5 fős csapatok versengenek a labdáért, de perceken belül rájönnek, hogy a koccanások jelentik az igazi élvezetet. Nehéz megmondani, hogy melyik a nagyobb élmény, nézni, vagy játszani. Kihagyhatatlan modul, mindenkinek ajánljuk! Szabadtéren és csarnokban egyaránt játszható.

Ha nincs szükség a labdára, maradnak az ütközések és bukfencek, ez a bubi buli!
 


Időtartam:csoportonként 30 perc 
 
 
Kiegészítő program csapatépítő tréninghez: körtánc

Szintén felszabadító erejű ez a program is. Ki ne ismerné a Zorba táncot, ahhoz hasonlóan, körben állva, kézen fogva tanulhatják meg az egyszerű lépéseket a résztvevők. Görög, ír hagyományos és modern zenékre mozoghatnak még azok is, akik azt hitték, hogy a lábuk alkalmatlan a táncra.


Időtartam:1 óra 
 
 
Kiegészítő program élmény alapú csapatépítéshez: Íjászkodás

Ki ne szeretné kipróbálni magát és autentikus környezetben célba lőni? Magaslesről és sík terepről, korlátlan nyílvessző használattal és oktatással biztosítjuk a megmérettetést, a sikerélmény garantált.


Időtartam:1 óra 
 
 
Balaton Electric Scooter Tours Kft. | 30/340-6590, 30/954-7594 | Adatkezelési szabályzat (PDF) >> | Általános szerződési feltételek (PDF) >>