Balaton Electric Scooter Tours Kft.

Iskolai programok > Iskolai programok

ISKOLAI PROGRAMOK

Iskolai programjaink elsősorban élmény alapúak. Tömegrendezvényeinken, a számtalan bubi-buli kapcsán megtapasztaltuk, hogy a gyerekek rendkívül kreatívak, nyitottak a humorra, az újra.

Kelléktárunk az ő igényeiknek megfelelően lett átalakítva, korosztályuknak megfelelően.

Akár diáknap, gyermeknap, szakkör, vagy osztálykirándulás, alkalmazkodni tudunk az igényekhez.

Csapatversenyeink részben ügyességi feladatokból állnak, részben kreativitást igénylő, kommunikációs készséget fejlesztő gyakorlatok.

A bubi-buli nem csak önfeledt szórakozás, fejleszti a mozgáskoordinációt, a térlátást és segít levezetni a sok-sok feszültséget.

Az íjászkodást is úgy fejlesztettük ki, hogy korosztálytól függetlenül mindenki biztonságosan használhassa az eszközeinket.

A zene, a tánc, a ritmusok felszabadító erejét tudatosan alkalmazzuk a rendezvényeinken.

Programjainkra nem csak osztályokat várunk, szívesen vesszük tantestületek jelentkezését is csapatépítés keretében.

Ameddig lehetséges, a szabadtéri helyszíneket preferáljuk, csodálatos természeti környezetben Veszprém közelében, de rossz idő esetén természetesen meg tudjuk oldani a fedett téri foglalkoztatást is.

Diáknapokra, helyi iskolai rendezvényekre kitelepülést vállalunk.

Mivel programjaink tárháza bőséges, kérjük jelezzék milyen típusú rendezvényre van igény, személyre ill. intézményre szabottan küldjük el ajánlatunkat.

Igény esetén angolul és spanyolul is rendelkezésre állunk.

Balaton Electric Scooter Tours Kft. | 30/340-6590, 30/954-7594 | Adatkezelési szabályzat (PDF) >> | Általános szerződési feltételek (PDF) >>