Balaton Electric Scooter Tours Kft.

Iskolai programok > BEST játékok

BEST JÁTÉKOK

Idén is rengeteg új játékkal várunk benneteket. A célunk az volt, hogy olyan kínálatunk lehessen, ami másnak nincs és így egyedülálló élményt szerezhessetek nálunk.

Legyen az osztálykirándulás, iskolai rendezvény, gyereknap, bármelyik eszköz választható a kínálatunkból. Ha árajánlatot kértek, soroljátok fel mely játékok szerepeljenek a programotokban!Csillám tetoválás

A BEST kreatív sarok részeként és önmagában is rendelhető csillám tetováló attrakciónk. Sorbanállásra felkészülni, mert a siker garantálható!


Buborék foci, vagy bubi-buli

Nem titok, a kedvencünk. Több ezer bubizón túl nyugodtan állíthatjuk, olyan nincs, aki ne élvezné a bubizást.

Ha focizásra vágysz, ne a labdára koncentrálj, hanem arra, kit tudsz elgurítani, ellökni, hiszen a játék lényege a veszély nélküli gurulás, koccanás!

A vérbeli bubizók megtanulhatnak bukfencezni, fejen állni, szaltózni. Ez a játék az önfeledt szórakozásról szól, kortalan, a diákoknál csak a tanárok szokták jobban élvezni.


Nerf Galaxis célba lövő állomás

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált szórakozást nyújt egy kis célba lövés. A Nerf puska szivacs töltényeket lő ki, melyek meglepően gyorsan és pontosan repülnek a célig. Gyerekjátéknak tűnhet, de nem szabad próba nélkül ítélkezni! Bárki arcára széles mosolyt tud csalni ez a játék. Igazi BEST célokra lőhetsz, nem céltalanul! Új 2x1,5m  céltáblával és nyolc féle fegyverrel várunk!


Pony Hops

Az idei szezont is új játékokkal fogadjuk! Ugráló pónikkal várjuk a vidámságra vágyókat!

Három méretben, kicsiktől a nagyokig, bárki játszhat és versenyezhet velünk!


BEST óriás darts

 2m átmérőjű óriás darts. Dobhatod rá a labdát, de nyíllal is lőhetsz a hatalmas céltáblára!


Szivárvány sziget

Kisgyermek foglalkoztató játszóházunkat falunapokra, családi napokra, gyermeknapi programként ajánljuk. A megcélzott korosztály 1...6 éves kor.  Garantáltan biztonságos és változatos játékokkal várjuk a gyerekeket.


BEST óriás Scrabble

A 3x3 méteres Scrabble nem csak az agytekervényeket, a lábakat is megmozgatja, miközben a szavak a helyükre kerülnek.

Remek szórakozás családoknak, csapatoknak, de pároknak is! Közösségi rendezvényekre ajánljuk az új kedvencünket.

A táték tábla a földbe szúrva rögzíthető, így szabadtéri eseményekhez is rendelhető.


BEST Kreatív sziget és csillám tetoválás

Kézműves foglalkozásunk keretében a gyerekek gipsz figurákat festenek, színeznek, fonal babát készítenek, képeslapot, vagy óriás puzzlet gyártanak képzett animátoraink segítségével. Persze nem maradhat ki a csillogás a felsorolásból, így csillámtetkók is készülnek.

 


BEST óriás társas

Egy igazán izgalmas új játékkal indítjuk a tavaszt, Kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak az új attrakciónkkal. 3x3 méteres játék tábla, ahol te lehetsz a bábu és óriás dobókockára bízhatod a szerencsédet!


BEST óriás autó és jármű építő

A BEST óriás építő méltán aratott nagy sikert. Itt a folytatás, az autó és jármű építő csomag!


Ugráló hengerek (jumping sausage)

Megérkeztek az ugráló hengerek! Garantáltan jó szórakozás a négy férőhelyes játék, amivel ugrálva lehet elérni a célt. Csapatversenyekhez ajánljuk, vidámság és strapabíró darabok!


BEST óriás építő

Az óriás építőnk hamar a kedvencünkké vált. Számtalan játék verzió készíthető az elemekből. A csapatok egy kis méretű modell alapján építik fel a méretes alkatrészekből a feladványt. Az lesz a nyertes, aki hamarabb hibátlanul elkészül. Ugye mondanunk sem kell, hogy ebben a játékban is van BEST-es csavar?  A felépített játék rendkívül erős, stabil, gyermek mászókának is tökéletes , így közösségi rendezvényekhez is ajánljuk.


Aszfalt mandala rajzoló verseny

A sablonok segítségével számtalan óriás mandalát készíthetnek az alkotni vágyók, melyet a szivárvány minden színében lehet kiszínezni. Minden eszközt biztosítunk. Iskolai és közösségi rendezvényekre ajánljuk, ahol van elég szabad sík, betonos felület.


Elektromos kisautók

Autóparkunk minden darabja egyénileg is irányítható, de szülői távirányítóval is rendelkezik. Nehéz eldönteni, hogy a kicsik, vagy a csillogó tekintetű apukák élvezik jobban a közös játékot. Még sokadszorra is hihetetlen a látvány, amikor egy 2-3 éves sofőr tökéletes magabiztossággal tolat be a kijelölt parkolóhelyre, vagy hajt végre egy Y fordulást. Az autóinkat 30kg-ig használhatják a gyerekek.

Autóparkunk tagjai eredeti licensz alapján készült BMW i8 (szürke és fekete), Maserati Granturismo (metálkék), Mercedes A45 (fehér), Jeep Hellcat (piros), Audi Q7 Quattro (bordó), Audi TT (kék), Porsche (piros), Land Rover (narancs) .


Giga foci

Próbáltál már 1,5 méteres labdával focizni? Ha nem, itt a lehetőség! Az élvezetek fokozása érdekében még kombinálni is lehet mindezt bubi focival! Ne habozz, nem bánod meg!


Óriás kosárlabda

Ki ne érezne vágyat arra, hogy egy 2,5m magas célba dobjon egy óriási, 80cm-es kosárlabdával? Próbáld ki te is, mérjetek össze csapataitok ügyességét!!

 


Óriás ernyő

12 férőhelyes óriás ernyőnk számtalan játékra ad lehetőséget. Különböző pontértékű lyukak vannak rajta, így az egyik legjobb feladat a labdát úgy mozgatni a ponyván, hogy a megfelelő helyen pottyanjon le és ezt ismételve a lehető leggyorsabban elérni a adott pontszámot.


Flagger Toss Game

A Flagger az amerikai fociból merített ihletet, melyben a bírók, ha szabálytalanságot látnak, egy úgy nevezett „zászlót” dobnak be a pályára. Erre a jelzőeszközre hasonlít a Flagger.

Két játékos küzd egymás ellen, egyikük a piros zászlókkal, ellenfele a sárga zászlókkal. A játék célja, hogy a zászlónkat minél közelebb hajítsuk a felállított rúdhoz. Három dobás után az nyer, akinek a legközelebb van a zászlója a célhoz. Az egyetlen csavar a játékmenetben, hogy a rúd üreges, ha valakinek sikerül beletalálnia a lyukba a zászlóval, azonnal megnyerte azt a kört.

 


Djubi Darts Ball

A Djubi  a csúzli XXI. századi változata, egy olyan célba lövő játék, mely sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. A játék célja, hogy a labdát eljuttassuk a hálóba, lehetőleg a 100 pontot érő területre. A labdák végén található egy gumi gyűrű, melyet a kezünkben tartott kilövő szerkezetbe kell akasztani, és a gumi segítségével kell kilőni a labdát. A probléma ott kezdődik, hogy a labda meg fog pattanni a kilövőn, így bele kell számolnunk a pattanás miatti röppályát is az egyenletünkbe, mikor a hálóra célzunk.


Óriás puzzle - USA

Tudjátok, hogy melyik állam, hol helyezkedik el Észak-Amerika térképén belül?  
A legnagyobb állam területe 7,5-szöröse Magyarország területének.  Vajon melyik lehet ez a hatalmas állam? Minden kérdésre választ kaphattok az új óriás kirakósunkkal. 
Ha igazán jól teljesítetek, és egy csapatként összedolgoztok, örökre felkerülhettek a B.E.S.T. honlapjára, a Hall of Fame oldara! Rögzítjük a puzzle-t kirakó csapatok eredményét és a legjobb idő felkerül a hírességek csarnokába. 
 


Óriás puzzle- a tenger alatt

Ezt a nagy méretű puzzlet inkább kisebbeknek ajánljuk, színes, élvezetes, kreatív játék.


Óriás kártya

Römizni, pókerezni, Black Jacket játszani mindenki tud. De mindezt csapatban, óriás kártyákkal már izgalmasabb kihívás! Taktikázzatok egy emberként, hangolódjatok igazi csapattá!
Akik a még komolyabb kihívásokat szeretik, azok memória játékot játszhatnak, persze ezt is BEST módra!
 


Ogo Disc

Az Ogo Disc sem hétköznapi játék, a tenisz és a frizbi keveréke. A két csapat egymással szemben adogatja a labdát úgy, hogy a flexibilis Ogo Disc-et közben a csapattagok egymásnak kell, hogy passzolják. Bonyolultnak hangzik? Nem az, de nehéz és egymásra kell hangolódnotok, stratégiát kell kidolgozni a sikeres játék érdekében.


Spikeball

Legyél az elsők között, aki Magyarországon először kipróbálhatja az Amerikában méltán népszerű spikeballt!

A Spikeball egy dinamikus kinti, vagy benti labdajáték, négy játékos számára. Bárhol azonnali szórakozást nyújthat, homokban, füvön, teremben, vagy hóban.

Kétfős csapatok játszanak egymás ellen, egy kör alakú kifeszített háló kell ütni kézzel a labdát. A szabály rendszer leginkább a röplabdához hasonlít.

Mi igazi elkötelezett hívei lettünk ennek a játéknak!


Íjászkodás

Ki ne szeretné kipróbálni magát és autentikus környezetben célba lőni? Magaslesről és sík terepről, korlátlan nyílvessző használattal és oktatással biztosítjuk a megmérettetést, a sikerélmény garantált, hogy melyik csapat nyer az kérdéses.

Az íjászat rendelhető gyerekbarát verzióban is, ebben az esetben az óriás darts táblára lehet lőni tappancsos nyílvesszővel.


Lacross

Játssz igazi Lacross ütőkkel, persze nem a hagyományos módon, hanem BEST stílusban.

Itt a csapattársaiddal játszol és az a cél, hogy több labdát elkapjatok leejtés nélkül, mint az ellenfél csapattagjai. Persze, mint minden BEST játékban, ebben is van csavar.

Dupla vagy semmi alapon mindent elveszthetsz, vagy megháromszorozhatod az elért eredményedet, ha bevállalod , hogy dupla távolságból is teljesíteni tudod a feladatot


Óriás kocka póker

Egy újabb taktikai játék. A hagyományos kockapóker szabályokkal játsszuk úgy, hogy minden csapattagnál van egy-egy óriás kocka és közösen kell meghozni a döntést, hogy a dobás eredménye kis sor, vagy éppen kettes iskola legyen


Csőkígyó

A csőkígyó egy igazi csapatépítő játék, kicsik és nagyok egyaránt szeretik.

A feladat, hogy a labdát kézzel nem érintheted, csak a csapattársaiddal együtt megalkotott csőkígyóban guríthatod. Persze a cél, ahová el kell jutni, távolabb van, mint a kígyó hossza, így aki már elengedte a labdát, futhat újra a kígyó másik végéhez.


Balaton Electric Scooter Tours Kft. | 30/340-6590, 30/954-7594 | Adatkezelési szabályzat (PDF) >> | Általános szerződési feltételek (PDF) >>