Balaton Electric Scooter Tours Kft.

Buborék foci > Mi az a bubi-buli?

MI AZ A BUBI-BULI?

A gyerekek tudnak valamit. Ösztönösen érzik mi a jó nekik.
A bubi-buli általuk, az ő ötleteik alapján alakult.

Buborék focival készültünk 10 éves kor felett, de a sok esdeklő kicsinek ki tud ellenállni? A picik bizonyítottak, ki-ki a saját mozgáskoordinációjának megfelelően hasznosította a buborékot, csak egy volt azonos, a folyamatos mosoly az arcokon. Így elhagytuk a kaput és a focilabdát és megalakult a bubi-buli, ami játék, móka, kacagás a védelmet nyújtó óriás buborékban, korosztályi határ nélkül. A lehetőségek tárháza végtelen, csak a gyerekek fantáziája szab határt. Bukfencezz, ütközz, gurulj! Próbáld ki a bubi-bowling-ot!

Három éves kortól, egyedi betanítással mindenkinek személyre szabott buborék mérettel és feladatokkal garantáljuk a jó szórakozást.
Az már csak hab a tortán, hogy a kicsik mozgáskoordinációját is javítjuk játékos formában. A fejlesztésre szoruló gyerekeknek sokat kell fejen állniuk, bukfencezniük, ami ebben a korban nem egyszerű, ha nincs kéznél a bubi. A buborékban már negyed óra elteltével is látványos a javulás, a kicsik magabiztosabbá válnak és olyan könnyedén mozognak, mintha már régóta bubiznának.

A külső szemlélő szemével nézve könnyű mozgásforma a buborékban való játék, de negyedóra bubizás kb. 45 perces edzésnek megfelelő energiát emészt fel úgy, hogy észre sem veszi, aki benne van. Látványosan fejlődik többek között a hasizom, a zsírpárnák csökkenése mellett.

Kiváló program a gyerekeknek céges családi napra, falunapra, iskolai rendezvényekre, gyermeknapra vagy szülinapi meglepetésként.

Folyamatos felügyeletet biztosítunk, hat éves kor alatt szülői jelenlétet kérünk.

Kérés esetén kitelepülünk, amire szükségünk van: áramvételi lehetőség és megfelelően ápolt füves terület, vagy tornaterem, ahol biztonságosan gurulhatnak a buborékok.

Ha nincs terület nem gond, mi szeretettel várunk mindenkit az ideális terepet nyújtó nemesvámosi, vagy veszprémfajszi szabadidőparkban!
Ha kötetlenül, nyári időszakban szeretnéd kipróbálni a bubikat, keress minket az alsóörsi strandon! Négy féle bubi mérettel várunk mindenkit három éves kortól 120kg súlyhatárig!

A bubizás nem csak a gyerekeknek élvezet, a felnőttek is gondtalanná és mosolygóssá válnak a varázs gömbökben!

Kitelepüléshez, szervezett programhoz időpont foglalás telefonon, vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeinken lehetséges:

30/340-6590
info@besturak.huBalaton Electric Scooter Tours Kft. | 30/340-6590, 30/954-7594 | Adatkezelési szabályzat (PDF) >> | Általános szerződési feltételek (PDF) >>